ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Εταιρεία Leon Anatomic Shoes ειδικεύεται στη κατασκευή γυναικείων ανατομικών υποδημάτων. Η πρώτη δραστηριότητά της στο χώρο της κατασκευής ήταν το 1965 απο τον Ιωάννη Λέων, στην περιοχή της Νίκαιας. Σημειώνοντας μια μακρά και επιτυχημένη πορεία στο ελληνικό παπούτσι η εταιρεία έχει ταυτιστεί με την βαθιά γνώση, την εξέλιξη και την ανάπτυξη με απώτερο στόχο το ποιοτικό αποτέλεσμα.

Σήμερα διοικείται απο την Λέων Σταυρούλα και Λέων Ευάγγελο την δεύτερη γενιά της οικογένειας Λέων. Καθώς η εμπορική δραστηριότητα της εταιρείας αυξήθηκε ,μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητο κτίριο στην περιοχή του Σκαραμαγκά.

Παράλληλα αναπτύσσεται δίκτυο πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα, στην οποία έχει αναγνωριστεί ως μια απο τις πιο διαχρονικές εταιρείες κατασκευής μαλακού γυναικείου υποδήματος.

Παρατηρώντας έντονα την σοβαρή έλλειψη τεχνιτών στο κλάδο,  στόχος της εταιρείας είναι να μην εξαφανιστεί η κουλτούρα της υποδηματοποιίας τα επόμενα χρόνια, καθώς και να μπορέσει να αποτυπώσει τις ιδέες της και την τεχνογνωσία της στην αγορά και στις γυναίκες. Αυτός ειναι και ο λόγος που η Leon Anatomic Shoes έχει επιλέξει να στοχεύσει αποκλειστικα και μόνο σε ένα κοινό: το γυναικείο !